IT CLOUD

Steeds meer bedrijven stappen over op Cloud computing. Dit komt mede door het vergrote aanbod alsmede de volwassenheid van cloudoplossingen. Cloud computing brengt vele voordelen met zich mee, zoals met name het plaats- en tijd onafhankelijk werken. De kracht van Cloud is dat organisaties volledige worden ontzorgd op het gebied van beheer en daarnaast flinke besparingen op de ICT kosten kunnen realiseren.

Binnen DUVAK maken wij gebruik van diverse Cloud platformen. Een belangrijk element binnen onze dienstverlening is het ‘in control’ zijn op de systemen en de keten van afhankelijkheden te minimaliseren. Deze wijze vind u ook terug in onze Cloud diensten. Zo maakt DUVAK gebruik van een eigen Private Cloud die in Nederland zijn gevestigd. Op dit platform creëren wij een private ICT infrastructuur, waarop wij veilig uw applicaties laten landen en informatie beschikbaar bestellen.

Alle gegevens zijn optimaal beveiligd doordat deze in streng beveiligde en geografisch verspreide datacentra zijn ondergebracht. Het werken in de Cloud is zeer flexibel en schaalbaar, omdat gebruikers eenvoudig kunnen worden gemaximaliseerd of geminimaliseerd. Je betaalt dus nooit te veel en krijgt grip op de maandelijkse kosten. Organisaties die werken in de Cloud hebben geen omkijken naar hun ICT omgeving, doordat het volledige beheer en onderhoud uit handen wordt genomen.