DUVAK Automatisering B.V. opent ook haar deuren in DELFT!

ICT dienstverlener DUVAK Automatisering B.V. heeft sinds 1 september 2018 een nieuwe nevenlocatie geopend in Delft.

In lijn met de groeistrategie van DUVAK is het voor DUVAK belangrijk om op meerdere locaties in Nederland gevestigd te zijn.

Met name door het toenemende aantal klanten en de enorme vraag naar ICT specialisten in deze regio is het een logisch stap om hier te vestigen. Technology stad Delft is een ideale locatie om de kennis- en groeiambitie van de organisatie en haar medewerkers in te vullen.

Voor DUVAK is het belangrijk om dicht bij de klant en haar medewerkers te zitten. Met het openen van deze locatie kan DUVAK nog efficiënter en adequater inspelen op de behoefte van haar klanten en medewerkers. Met deze uitbreiding creëert DUVAK nog betere reactie- en reistijden. Wij zijn dan ook volop nieuwe collega’s aan het werven om aan de slag te gaan voor onze klanten en kijken dan ook uit naar de aanvulling op onze teams!

Over DUVAK

DUVAK richt zich op het leveren van IT (Cloud) Infrastructuren, Managed Services en Staffing diensten, in de Zorgsector, (semi)Overheid, Educatie en Corporate markt.

Bij DUVAK werken geïnspireerde en bekwame medewerkers die uw ICT behoefte aanpakken en zo hun en uw ambities kunnen verwezenlijken. Door een optimale balans tussen proces, techniek en mens, levert DUVAK voor u het beste resultaat!

Met onze dienstverlening creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten, zodat zij kunnen vertrouwen op een zorgenvrije ICT voorziening. Dit realiseren wij door de lat altijd net iets hoger te leggen dan de norm. Zo verdiepen wij ons niet alleen in de techniek, maar juist ook in de doelstellingen van onze klanten. Binnen DUVAK hechten wij veel waarde aan samenwerking, open communicatie en heldere afspraken. Om dit te realiseren investeren wij continue in het opdoen en delen van kennis, geven wij de ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en heerst er een klimaat van ambitie en vertrouwen.