HARD- EN SOFTWARE

Ondanks dat cloud computing een steeds prominentere rol speelt binnen ICT, blijft de noodzaak van fysieke hard- en software niet uit. Door het grote aanbod en met name de complexiteit van hard- en software programma’s kan dit tot een diffuus landschap leiden. Onze adviseurs en pre-sales consultants helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale configuratie of licentie programma.

Bij DUVAK gaan wij verder dan alleen ‘dozen schuiven’. Wij registreren nauwgezet de gehele cycli van advies en levering tot aan garantie, services en aftersales. En hiervoor betaalt u niets extra, daarmee onderscheidt DUVAK zich in de markt.

Inkoop en Bid programma’s

Is er sprake van een volume aanschaf, wenst u minicompetitie of een objectief vergelijk van hard- en software, dan kan ons BID team u hierin ondersteunen. Samen met de geselecteerde vendors start DUVAK een special bid programma op, waarbij u de gewenste configuratie(s) tegen de meest ideale (prijs)condities geleverd krijgt. Hierbij houden wij sterk rekening met uw roadmap, de lifecycle van de producten en services. Zo kunnen wij samen met u het moment van investeren en implementeren scherp bepalen.

Licenties

Werkt u al in de Cloud of maakt u gebruik van een on-premise oplossing?
Mogelijk staat u aan de vooravond voor een hybride oplossing, maar weet u niet hoe dit licentiematig moet oppakken? Door de enorm snelle veranderde ICT markt, verandert ook voor veel bedrijven op de manier van licentiegebruik.

Wij zijn gespecialiseerd in strategisch advies op het gebied van samenstellen, inkopen en beheren van licentieprogramma’s. De ervaren licentiespecialisten bij DUVAK nemen u bij de hand en begeleiden u in dit complexe landschap.

Zo helpen wij u graag verder met het invullen van vraagstukken over:

  • Verhuizen naar de Cloud
  • Microsoft Azure
  • Microsoft SPLA
  • Microsoft CSP
  • License Management

Het licentieteam van DUVAK houdt nauwgezet de ‘geldigheid’ van uw licentieprogramma in gaten en informeert u tijdig wanneer deze verlengt of aangepast moet worden. Op deze wijze bent u verzekerd van een compliant programma.