IT BEHEER

Bedrijven krijgen een grotere behoefte aan beschikbaarheid en toepassingen van ICT, waarop flexibel en adequaat ingespeeld moet worden. Door de toenemende verwevenheid van bedrijfsprocessen en ICT is het voor menig bedrijf een zware taak de kwaliteit en flexibiliteit hiervan onder controle te houden. Uiteindelijk willen bedrijven hun ICT optimaal benutten, maar zo weinig mogelijk kosten dragen of zelfs de kosten verminderen. Managers willen dat hun ICT continue beschikbaar is en als er toch problemen ontstaan, dan moet dit direct opgelost worden.

Door de toenemende complexiteit van bedrijfsprocessen en ICT toepassingen is er meer behoefte aan kennis, beschikbaarheid en vaardigheden. Om steeds meer aan deze capaciteitsbehoefte te voldoen is de inzet van de Managed Services van DUVAK zinvol.

Onder Managed Services verstaan wij de totale IT last uit uw handen nemen. Wij monitoren, beheren en onderhouden 24/7 proactief uw netwerk, servers, werkplekken, datacenters en alle soorten devices. Een helpdesk die 24/7 beschikbaar is en gekwalificeerde medewerkers op locatie, ook een consulent behoort tot de mogelijkheden. Onze Managed Services zorgt ervoor dat u kunt blijven ondernemen en wij zorgen op de achtergrond dat uw IT infrastructuur werkt en blijft werken.

Door middel van Managed Services is het mogelijk uw ICT behoefte optimaal in te vullen. Door de huidige stabiele systemen en standaardisatie hierin worden de ICT taken- en tijd tot een minimum gebracht.

Andere voordelen van uitbesteding is dat bedrijven niet te maken hebben met ziekteverzuim, verlof of het vertrek van de ICT medewerker, ieder moment van dag over ervaren specialisten beschikken en niet hoeven te investeren in dure ICT trainingen. Op deze wijze kunnen medewerkers vele malen efficiënter werken en zich bezig houden met hun kernactiviteiten.

Conclusie:
• Een ICT infrastructuur die optimaal ondersteunend is aan uw bedrijfsprocessen;
• Een professionele en flexibele ICT beheerorganisatie;
• Vaste ICT kosten;
• Continue beschikbaarheid ICT specialisten;
• Focus op uw kerntaken / strategische groei.

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u zich bezig kunt houden met waar u het beste in bent: Ondernemen!