IT INFRASTRUCTUUR

De ICT markt is sterk onderhevig aan continue veranderingen. Veranderingen waar uw organisatie adequaat op moet inspelen. Een speelveld van hoge diversiteit, waarin sprake is van innovaties zoals Internet of Things (IoT), Nanotechnologie, Robotisering en natuurlijk Cloud technologie.
Een speelveld waarin DUVAK zich uitermate comfortabel voelt.

Wat als een idee, visie of verbetering start, wordt omarmt door het team van bekwame consultants. Zij dragen bij aan de transformatie en starten samen met u een transitieprogramma op. Een dergelijk programma start bij het formeren van het team bestaande uit diverse specialisten. Dit team verzorgt de inventarisatie van uw behoefte, welke vervolgens vertaald en getoetst wordt naar een concrete oplossing.

Het consultancy team is verantwoordelijk voor het definiëren van de architectuur. Zij stellen met u het functionele en technische ontwerp samen en beoordelen welk platformtype voor u het meest interessant is. Dit kan een lokale infrastructuur zijn of gebruik maken van een (hybride) Cloud Infrastructuur. Uiteindelijk dragen de consultants ervoor zorg dat de transitie wordt gerealiseerd en u uw verbeterdoelstellingen behaald.