ONZE SPECIALISTEN

De medewerkers binnen DUVAK maken het verschil bij de klant en zorgen voor het resultaat. DUVAK investeert omvangrijk in haar medewerkers en is altijd in beweging om een geïnspireerde werkomgeving te bieden. DUVAK streeft ernaar de banden met het personeel dusdanig uit te bouwen dat ze zich verbonden voelen met het bedrijf en minder geneigd zijn om elders te gaan werken.

Niet alleen zakelijk maar ook privé is van belang. Zorg voor balans dan keert zich dat zakelijk uit.
Draai je overuren dan compenseren wij dat. Wanneer medewerkers voor DUVAK kiezen, dan zijn zij voor lange tijd verbonden aan DUVAK. Medewerkers kiezen niet alleen voor DUVAK, maar ook voor het type opdrachtgever waarvoor DUVAK werkzaam is. Voor DUVAK is het van het groot belang dat de match tussen opdrachtgever en medewerker 100% klopt, ook vanuit medewerker perspectief. Wij betrekken daarom onze medewerkers bij aanvragen en opdrachten waarvoor wij hen selecteren.

Door goed en betrokken te investeren in medewerkers is DUVAK een betrouwbare en ‘populaire’ werkgever. Dit kenmerkt zich niet alleen door moderne arbeidsvoorwaarden, maar juist door persoonlijk betrokken te zijn met de medewerker. Simpele zaken zoals het ruimte voor studie (financieel en tijd), flexibel zijn bij privé zaken en zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn voor DUVAK vanzelfsprekend! Verder stimuleert DUVAK studie en persoonlijke ontwikkeling. Verder streven wij ernaar om kennis niet alleen onderling te delen, maar ook te borgen in onze processen.