STAFFING

De juiste persoon op de juiste plaats maar vooral ook op het juiste tijdstip, dat is de doelstelling van de unit Staffing binnen DUVAK. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing of een nieuwe medewerker, DUVAK heeft voor u een passende oplossing.

Het specialisme van Staffing ligt bij DUVAK in het efficiënt bemiddelen tussen de kandidaat en uw onderneming. We zoeken samen met de kandidaat naar een omgeving die past in hun toekomstbeeld. We houden daarbij veel rekening met de persoon achter de functie. Een juiste baan draagt bij aan een optimale ontwikkeling van talenten en maakt iedere dag weer een uitdaging. Tevreden medewerkers zijn tenslotte de basis van iedere gezonde onderneming.

Omdat wij de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt dagelijks volgen en zowel actief als latent werkzoekenden spreken, kunnen wij snel inspelen op uw behoeften. Recruitment is tijdrovend, maar vooral ook een vak apart. Het vinden van de juiste kandidaat gebeurt vooral niet tussen 09:00 en 17:00 want dan zijn de goede werknemers aan het werk. Onze consultants zijn dan ook dagelijks voor en na werktijd bereikbaar om kandidaten te interviewen en u op deze manier van de beste kandidaten te voorzien.

De medewerkers die DUVAK in dienst heeft zijn zorgvuldig geselecteerd op kennis, ervaring en expertise.

Met de inzet van onze vaste DUVAK specialisten, strategische partners en een 24/7 bereikbaarheid van de consultants, gaan wij graag de uitdaging aan om uw behoefte aan gekwalificeerd personeel adequaat in te vullen.